Professores

Mariantònia Oliver 

Creadora, pedagoga i gestora de projectes artístics i socials, Mariantònia Oliver du més de 20 anys interpretant dansa. És directora i coreògrafa de Cia. Mariantònia Oliver i professora al Conservatori Superior de Música de les Illes Balears.

Contacte: 659 952 033

.

Anika Will (Dansa)

Anika va estudiar Dansa Contemporània i Dansa Clàssica a Alemanya a la Contemporary Dance School. Va treballar en diferents projectes i companyies a Alemanya!

Després va viure a Centre Amèrica, on va començar a donar classes de dansa contemporània a ballarins de ballet a Guatmala. Es va formar en pedadogia del ballet i en pilates.

Des de 2015 és resident a Mallorca, on treballa com a mestra de Dansa a escoles, també crea coreografies i balla.

Contacte: 610 474 590

Dolores Acosta (Dansa creativa per infants, Dansa i estiraments)

Des de 2005 dóna clases de dansa i moviment per a nines i nins i per adults. És educadora corporal i treballa com a intèrpret de dansa-teatre i performance. Actualment és presidenta del Centre Cultural Sa Taronja, on desenvolupa la seva tasca creativa i pedagógica.

 La seva primera formació corporal va ser com a esgrimidora, fins que el 1999 es troba amb la seva primera mestra de dansa, Maria Fux, a Buenos Aires. A partir d’aquí es dedica a l’estudi de la Tècnica i Interpretació de la Dansa Contemporània amb diferents Mestres. Des del 2001 viu a Mallorca, on comença la pràctica i l’estudi de la Pedagogia Cos i Moviment i del Mètode Cos-Art. Desenvolupa la seva investigació sobre el cos i el moviment a través de la consciència i de la percepció de l’interior com a motor del moviment. Des del 2005 treballa com a intèrpret de dansa-teatre i performance. Entre d’altres ha col•laborat amb: Companyia Au Ments (Accions-Reaccions, 2007; Petit Ball, 2009; Malasombra, 2013); Companyia Absolta Cia (Les Banyistes, 2008); Veru Iché (El niño escrito, 2012); Isabel Castro Jung. Amb els quals ha participat en festivals de dansa i teatre a Espanya i Europa. Des de 2013 continua la seva investigació sobre la poètica del cos formant-se a l’Escola del Teatre dels Sentits, a Barcelona. Des de 2015 desenvolupa els seus propis projectes com a ballarina i performer. Entre ells, “Tots els caps”, que combina la dansa i música a l’espai públic creat juntament amb Magdalena Garzón i Octavi Rumbau; i “Under the skin” amb el grup electro-acústic alemany weltAusstellung.

Contacte: 687 668 832

Mateu Canyelles (Acrodansa)

Creador i artista de circ, format entre Barcelona -Rogelio Rivel- i Rotterdam -Codarts Circus Arts-. Ha treballat per a De Dansers, Moofme, Mariantònia Oliver i Circ Bover. Des de fa dos anys compagina la seva tasca artística amb la pedagogia com a professor a les escoles Maria Antònia Mas i Llar Dansa.

.

Mariana Lazarte (Ioga Iyengar)

Professora de Ioga Iyengar certificada per l’AEYI (Asociación Española de Yoga Iyengar) i  per el RIMYI (Instituto Ramamani de Yoga Iyengar de Pune-India). Titulació reconeguda per Yogacharya Sri K.B.S. Iyengar.

Comença a practicar ioga l’any 2002 provant diferents metodologies, cercant una solució per als seus dolors de columna, cervicals i migranyes causades per una escoliosis. Entre una d’elles va conèixer el Ioga Iyengar, a través del professor Ivan Castell a Palma, i des de llavors dedica la seva pràctica, els seus estudis i la seva vida al Ioga Iyengar sota la guia de Georgie Grutter (formadora de professors a Alemanya) i de Jordi Martí a Barcelona , qui va guiar-la durant tres anys  en la Formació de Professors juntament amb Faeq i Corine Biria.

Continuant la seva formació participa en diferents cursos a Espanya i altres països per a seguir evolucionant en aquest camí que té un principi però no un final…

Contacte: 656 970 432

 .

Penélope Peral (Feldenkrais)

Formada como profesora del Método Feldenkrais de Educación Somática donde casi todo lo que me interesa tiene su conjunción. 

Pertenezco a la formación Madrid I (2010-2014), acreditada por la EuroTab. Imparto clases grupales de Toma de conciencia a través del movimiento®️, así como sesiones individuales o Integración Funcional®️

Diseñadora de Interiores de profesión, a la que me dediqué durante 6 años, me interesan profundamente los espacios y como nos hacen sentir las formas y las texturas que nos rodean y contienen. Al igual que cuando era niña, me sigue fascinando la magia de un lápiz trazando sobre un papel.

Mi carrera profesional tornó hacia la Terapia Corporal, después de que un curso de reflexología podal se cruzara en mi vida. Buscaba un curso de cerámica, pero apareció el contacto con el cuerpo en vez de con el barro. Desde entonces me he formado en diversas técnicas corporales y de masaje, trabajo al que me he dedicado profundamente en estos últimos 8 años.

La herramienta que supone la pedagogía Feldenkrais ha significado un antes y un después en la calidad de mi práctica como terapeuta.

Más información www.penelopeperal.com

Contacte: 655 807 076

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s