Classes regulars

Inscripcions obertes!!!

També tenim horaris disponibles per llogar la sala per altres classes, assajos, treballs de cos, massatges…

Dansa per tothom i estiraments. Professora: Dolores Acosta / Mariantònia Oliver

dimarts i dijous de 18.30h a 20.30h

Es pot fer una hora només d’estiraments o bé les dues hores, dansa + estiraments.

Proposem un entrenament físic per la consciència corporal, destinat a persones de totes les edats, amb o sense experiència prèvia.

Es tracta de treballar, sentir i pensar el cos.  Des dels estiraments i l’obertura de les articulacions, treballem la relació amb la gravetat, la respiració, el pes, la intenció i el valor del moviment…

.

Dansa creativa per a infants. Professora: Dolores Acosta 

dimarts de 17.15h a 18.15h (3, 4 i 5 anys)
dijous de 17.15h a 18.15h (6, 7 i 8 anys)

Les sessions de Dansa Creativa ofereixen un espai facilitador per a que els nins i nines puguin explorar la seva pròpia dansa i així puguin recrear-la, tornar-la conscient i arrelar amb el seu cos la capacitat de sentir-se i expressar-se com a éssers únics que conviuen, creant una bona relació amb el seu cos i amb els altres.
Treballarem a través de propostes concretes que possibiliten l’exploració a través del joc i també utilitzant recursos de la dansa contemporània i d’altres disciplines.

.

Dansa. Professora: Anika Will

dilluns de 10.30h a 12.00h
dimecres de 10.00h a 13.00h

 

Feldenkrais. Professora: Penélope Peral.

dimecres 18:30h a 19:15h.
divendres de 10.30h a 11.30h

El propòsit del Mètode Feldenkrais és organitzar el cos per al moviment amb un mínim d’esforç i màxima eficàcia; no a través de l’esforç muscular sinó d’una major consciència de com funciona.

Les classes en grup, “Autoconsciència a Través del Moviment”, creen un marc de seguretat en el que explorar el propi moviment, descobrir el propis patrons neuromusculars i crear noves possibilitats inimaginades tornant l’impossible en possible, el difícil en fàcil i el senzill en ric i plaent. La professora guia l’experiència d’aprenentatge convidant a moure’s, atendre, sentir i sorprendre’s.

 

Ioga Iyengar. Professora: Mariana Lazarte

dilluns i dimecres de 19.30h a 21.00h. Nivell I i II
dimarts i dijous de 08:30h a 10:00 (general), de 10:30h a 12h: (+ de 59), de 14:30h a 16:00h (general) 

El Ioga Iyengar ® es caracteritza per la PRECISIÓ. A través d’una gran quantitat de detalls tècnics que s’incorporen progressivament a la pràctica d’asanas i pranayama (postures i tècniques de respiració) anem aportant a cada part del cos l’alineació i la simetria necessària per a una correcta execució de les postures. Una pràctica INTENSA ens garanteix una màxima eficàcia en el mínim temps. I el DINAMISME, present en tota la pràctica de postures, no deixa que la inèrcia i la passivitat s’instal•lin en la pràctica.

El Ioga Iyengar ® està a l’abast de totes les persones, sense importar l’edat o la seva condició física. A través de la pràctica despertem la intel•ligència corporal, la implicació de la ment i la seva connexió amb cada part del cos, des de la pell cap al nostre interior.
La pràctica del ioga atorga un efecte regenerador tant físic com a mental, ajudant-nos fer front a les dificultats de la vida.

 

Dansa en Família. Professora: Mariantònia Oliver i convidats.

dissabtes 10:30h a 11:30h. (cada dues setmanes)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s